Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Η Σωστή αντίδραση του Μπέργκ και το αυτονόητο που πρέπει να κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟ, εάν δε θέλει να παραιτηθεί ή να εκδιωχθεί με άγριο τρόπο, από τον κόσμο της ομάδας!



Ο Μάρκους Μπέργκ αντιδράει σωστά και όπως αρμόζει σε ένα παικταρά της κλάσης του. Διότι δεν νοείται να δεχθεί μετά από όλα όσα έχει περάσει, μέσα στο βούρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ακούει τώρα και για μείωση μπάτζετ και ακόμα μεγαλύτερη αποδυνάμωση της ομάδας, από την ίδια τη διοίκηση του. Ο Μπεργκ έκανε αυτό που ήλπιζε, φανερά ή όχι, κάθε οπαδός και φίλαθλος του Τριφυλλιού. Έβγαλε στη σέντρα τη διοίκηση της ΠΑΕ και σε περίπτωση που αυτή δεν ανταποκριθεί όπως πρέπει και όπως αρμόζει σωστά, σε ένα τεράστιο σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό... τότε θα υπάρξουν μεγάλες και καταιγιστικές εξελίξεις στην ΠΑΕ, μιας και σε περίπτωση που φύγει ο Μάρκους Μπέργκ με μεταγραφή, δηλαδή ο καλύτερος παίκτης, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του ελληνικού πρωταθλήματος γενικότερα. Τότε ο κόσμος θα ξεσπάσει με τον πιο άγριο και απρόβλεπτο τρόπο (κάτι που έτσι και αλλιώς, περιμένουν να συμβεί πως και πως, σχεδόν άπαντες στον Παναθηναϊκό) και μαζί, μέσα σε αυτή την αγανάκτηση θα βγάλουν προς τα έξω και όλα τα υπόλοιπα κρατημένα συναισθήματα, για όλα τα λάθη και τους άθλιους, αντιΠαναθηναϊκούς χειρισμούς των διοικούντων της πράσινης ΠΑΕ. Και τότε είναι που θα υπάρξει μία εξέγερση του λαού του Παναθηναϊκού, με ή χωρίς την ΘΥΡΑ 13, της οποίας κανείς δεν έχει καταλάβει τη στάση της ακόμα, όπως και το γιατί δεν αντιδρά με όσα συμβαίνουν στην ομάδα, ή αντιδρά μόνο κάποιες ελάχιστες φορές άνευρα και χωρίς να έχει τη σπίθα, τη φλόγα και το πάθος που είχε παλαιότερα κατά άλλων διοικήσεων του Παναθηναϊκου, για πολύ πιο ασήμαντους λόγους, σε σχέση με το "όργιο εγκλημάτων", που πράττει τον τελευταίο καιρό επί συνεχόμενα διαστήματα, η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟ. Εάν γίνει λοιπόν αυτή η εξέγερση από τον απλό κόσμο του Παναθηναϊκού, τότε θα χρειαστεί σίγουρα να μπούνε οι οργανωμένοι της ομάδας ως μπροστάρηδες αυτής της κίνησης και όχι ως "μπράβοι" και υποστηρικτές των διοικούντων της ΠΑΕ. Κάτι που θα αμαύρωνε το αντιδραστικό, αντισυστημικό και αντισυμβιβαστικό όνομα της ΘΥΡΑΣ 13. Μία εξέγερση θυμού και οργισμένης αγανάκτισης, που όπως και να έχει, σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλο χαμό και θα αλλάξει άρδην την κατάσταση που υπάρχει σήμερα στον ΠΑΟ.

 Σωστός ο Μπέργκ λοιπόν! Πολύ καλά κάνει ο παικταράς και λέει ότι θέλει να φύγει εάν μειωθεί κι άλλο το μπάτζετ της ομάδας! Δε φτάνει που τον "σφάζουν" όπου τον βρουν κάθε Τετάρτη και Κυριακή τα κοράκια της παράγκας... τώρα η ίδια η διοίκηση του, του λέει ότι θα αποδυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα!

"Μεγαλομέτοχε" της πλάκας, εάν εξυπηρετείς συμφέροντα των αντιπάλων και εχθρών του Παναθηναϊκού... 
ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΕΡΓΚ! ΕΣΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!

 Τόσο καιρό πάντως, αναρωτιέμαι τι τον κρατάει εδώ πέρα. Γιατί μένει στη σούπερ λίγδα και την ομάδα μας και δε φεύγει να παίξει στο εξωτερικό να ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο, ένας τέτοιος παικταράς σαν αυτόν!
Από ότι κατάλαβα, στη γυναίκα, την οικογένεια του, αλλά και τον ίδιο αρέσει η χώρα μας. Αυτό το βρίσκω λογικό. Επίσης όλοι στον Παναθηναϊκό τον αγαπάμε και φυσικά είναι μέλος της οικογένειας μας. Eίναι μαχητής αποδεδειγμένα πολλάκις και έχει δείξει ότι αγαπά και νοιάζεται πολύ περισσότερο την ομάδα, από αυτούς που κάνουν ή νομίζουν πως τη διοικούν. Όμως... είναι και επαγγελματίας ο άνθρωπος! Δε γεννήθηκε Παναθηναϊκός. Δεν είναι σαν εμένα που θα έπαιζα και τζάμπα, χωρίς να πληρώνομαι καθόλου, για να φορέσω τη φανέλα με το ένδοξο, λατρεμένο και τιμημένο Τριφύλλι! Δεν είχε όνειρο ζωής να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να του αρέσει και το δείχνει. Αλλά είναι και επαγγελματίας και έχει και στόχους! Θέλει εκτός από το να πληρώνεται, να έχει και κάποιο κίνητρο να αγωνιστεί! Ξαναλέω σε όσους ίσως τον κατηγορήσουν για "αχαριστία" (βλακωδώς για εμένα όσοι το κάνουν). Δεν είναι σαν εμένα και εσάς, Παναθηναϊκός φανατικός από μικρός και μόνο το να παίζει στην ομάδα, να του αρκεί. ΟΧΙ! Θέλει Πρωταθλήματα, Κύπελλα, Ευρωπαϊκή διάκριση! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! Αυτοί πρέπει να είναι οι στόχοι κάθε μεγάλου ποδοσφαιριστή! Κάθε αθλητής που σέβεται τον εαυτο του και έχει κάποιο χαρισματικό ταλέντο, είναι παικτάρας και το αποδεικνύει συνέχεια, δε μπορεί και δεν πρέπει να συμβιβάζεται με μετριότητες!!! Θέλει και κυνηγάει ΠΑΝΤΑ το καλύτερο!
 Όταν λοιπόν εσύ Αλαφούζε, του προσφέρεις το απόλυτο τίποτα, εδώ και 5 χρόνια (με μοναδική εξαίρεση και στιγμή χαράς την πρώτη χρονιά διοίκησης σου, με την πανηγυρική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον παοκ με 4-1 και το "διπλό" με 0-3, μέσα στο "καραϊσκάκη" για το Πρωτάθλημα) και τώρα έρχεσαι και του λες, ότι τα "όπλα" της ομάδας μειώνονται κι άλλο. Οι συμπαίκτες που τον τροφοδοτούν, θα είναι ακόμα πιο μέτριοι και ταυτόχρονα γνωρίζοντας ότι για το εξωαγωνιστικό κομμάτι, αυτό του παρασκηνίου που μας "γλεντάνε" όλοι δηλαδή, δε κάνεις τίποτα απολύτως για να προστατέψεις τον ίδιο και την ομάδα...
Ε, ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, ΡΕ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ" ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! 

 Λοιπόν, νιώσε και βάλε το καλά μέσα στο μυαλό σου! 
Ο ΜΠΕΡΓΚ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΛΥΜΠΕ", ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΙΩΣ...
ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
Το είπα και πιο επάνω και το επαναλαμβάνω, να το καταλάβουν καλά όλοι εκεί μέσα στη προδότικη ΠΑΕ.
ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΕΡΓΚ! ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Μιας και μιλάμε για τον Μάρκους Μπέργκ, εάν όλοι όσοι "διοικούν" την ΠΑΕ, είχαν την ίδια αφοσίωση, νοιάζονταν ή έβγαζαν το μίσο απο το πάθος που βγάζει ο παικταράς, σε κάθε αγώνα και κάθε δύσκολη στιγμή για την ομάδα... ο Παναθηναϊκός για τα τωρινά δεδομένα του, θα μεγαλουργούσε!!!  



Υ.Γ: ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!! ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου