Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Το φεγγάρι της Γκαζελέκ (5/12) - Στέλιος



Καλημέρα σε όλους. Τα πάνω κάτω ήρθαν στην εμβόλιμη αγωνιστική στο Championnat. Μόνο η Μαρσέιγ πέρασε από τις επιλογές που κρατήσαμε. Για αυτό το Σ/Κ κράτησα τέσσερα σημεία. Το πως θα τα συνδυάσουμε; Το αφήνω πάνω σας.

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται η Γκαζελέκ. Αήττητη στους τελευταίους 6 αγώνες με 5 νίκες. Για την 17η αγωνιστική της Ligue 1 υποδέχεται τη Ναντ. Θα πάω με τον άσσο. Συνέχεια με το Ρεμς - Τρουά. Ουραγός του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι με 5 βαθμούς. Ακόμα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν βλέπω πως οι γηπεδούχοι μπορούν να χάσουν το τρίποντο. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε το γεγονός πως οι τελευταίες 5 αναμετρήσεις της Ρεμς ήρθαν over!

Περνάμε στο Τουλούζ - Λοριάν. Ένα ματς που έχει μέσα πολύ... Χ. Μιλώντας με αριθμούς 4/7 μετρούν τόσο οι γηπεδούχοι εντός, όσο και φιλοξενούμενοι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους. Κλείνουμε με το Μπορντό - Γκινγκάμπ. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι. Μετρούν 3 ήττες στους τελευταίους 5 αγώνες. Στους πιο πρόσφατους, ο Σανιόλ είδε την ομάδα του να χάνει στην Κορσική από τη Μπαστιά στο φινάλε με 1-0 από λάθος αμυντικού ενώ είχε προηγηθεί το χαστούκι από την Καέν (1-4) στο Σταντ Ντε Μπορντό. Ωστόσο η Γκινγκάμπ παρουσιάζεται πολύ αδύναμη μακριά από το σπίτι της. Θεωρώ πως είναι μια καλή ευκαιρία για τους γιρονδίνους να αντιδράσουν.

Συνοψίζοντας (mybet)

5/12
ΡΕΜΣ - ΤΡΟΥΑ 1 (1.75)
ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΝΑΝΤ 1 (2.60)
ΤΟΥΛΟΥΖ - ΛΟΡΙΑΝ Χ (3.35)

6/12
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 1 (2.05)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου